Farma Šanov Leskovjanovi logo

Džemy, marmelády, povidla, klevela

Při zpracování ovoce postupujeme vždy stejně. Pečlivě a ručně ovoce sesbíráme a opracujeme. Pak je dlouho a pomalu vaříme. Pokud máme pocit, že je to potřeba, přidáme trochu cukru, ale často tento pocit nemáme.

Když jsme se rozhodli nabídnout naše produkty ostatním, zjistili jsme, co jsme tušili, a totiž, že obsah etiket je legislativou upraven. Podle toho, jaké použijeme ovoce, a jaký má finální výrobek obsah cukru, zjišťujeme, zda jsme uvařili džem, marmeládu, povidla nebo klevela (i když postup je vždycky stejný). Podrobně si o tom můžete přečíst na našem blogu.

A co jsou to klevela? Jedná se v podstatě o džem, ovšem s menším množstvím cukru a s použitím většího množství ovoce na 100 g.  Součástí složení taky není nic jiného než ovoce a případně cukr.  Žádná chemie, žádné umělé konzervanty.

 
Domácí džemy, povidla, marmelády a klevela
 
Druh ovoce:
Druh produktu:
Přidaný cukr:
Cena